Beeldhouwweek in Magyarlukafa, zomer 2018, Hongarije.

Villa Luka

Beeldhouwen in HONGARIJE

In de week van 16-23 juni 2018, verzorgt beeldhouwer Wout Koppers opnieuw een creatieve vakantieweek. In het mediterrane zuidwesten van Hongarije, in Magyarlukafa, een klein artistiek dorpje.

Beeldhouwen in speksteen op een gastvrije plek, op de voormalige landerijen van Hongaarse graven. We verblijven in Villa Luka, een landhuis in een glooiend heuvellandschap, direct grenzend aan de oerbossen van een enorm natuurgebied. We werken onder de walnotenbomen, de rust die er heerst is inspirerend.

 

Een week lang bezig zijn met een beeld, zoeken naar de juiste vorm, leren wat gereedschap doet, ontdekken dat je meer kunt dan je zelf denkt!
Gereedschap aanschaffen hoeft niet, alles wat je nodig hebt staat (gratis) voor je klaar.
Aan het eind van de week exposeren we in de plaatselijke galerie. Iedereen gaat met een beeld naar huis. Beginners én gevorderden!

 

1 Vol arrangement Prijs € 625,-. 7 Overnachtingen in gedeelde tweepersoonskamers met eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunch, koffie/thee + diner. Toeslag voor éénpersoonskamer is €125,-

2 Deel arrangement Prijs: € 325,- Voor ieder die in de buurt woont of op vakantie is. Zonder overnachtingen, maar met kennismakingsmaaltijd op zaterdag, en afsluitende maaltijd op vrijdag. Inclusief lunch, koffie/thee.

3 Meereis arrangement Prijs: € 355,- Als je mee wilt reizen met je partner, maar niet wilt deelnemen aan de cursus is dit het juiste arrangement. Zie arrangement 1, maar dan zonder beeldhouwcursus.

Informatie:

Aankomst op zaterdag na 16.00 uur, vertrek op zaterdag, vóór 11.00 uur.
Steen is verkrijgbaar tegen kostprijs.

Méér weten over dit creatieve avontuur in Hongarije? Mail naar:

Wout Koppers, Fõ utca 45, 7981 Tótszentgyörgy, Hongarije
tel: 0036 70.329.9243
info@wout-koppers.eu en www.wout-koppers.eu