Workshops en cursussen

Workshops

Het plezier dat ik zelf heb in het beeldend werk wil ik ook overdragen op cursisten. Zij kunnen creatief aan het werk in mijn atelier en galerie. In overleg kan ik op locatie workshops verzorgen. Ook geef ik cursussen op maat in kunstgeschiedenis.

In de zomer van 2016 geef ik samen met Michiel Linders, een beeldhouwer uit Huizen, workshops beeldhouwen in Hongarije.

Beeldhouwweken Magyarlukafa, Hongarije, zomer 2016.

In het mediterrane zuidwesten van Hongarije, in een klein artistiek dorpje, verzorgen de beeldhouwers Wout Koppers en Michiel Linders in juni / juli 2016 twee creatieve vakantieweken.

Beeldhouwen in steen en hout, boetseren in klei of was, op een gastvrije plek op de voormalige landerijen van Hongaarse graven. We verblijven in Villa Luka, aan de rand van Magyarlukafa. Het landhuis ligt in een glooiend heuvellandschap, direct grenzend aan de oerbossen van een enorm natuurgebied. We werken onder de walnotenbomen, de rust die er heerst is inspirerend.

Een week lang bezig zijn met een beeld, zoeken naar de juiste vorm, leren wat gereedschap doet, ontdekken dat je meer kunt dan je zelf denkt. En aan het eind van de week gaat iedereen met een beeld naar huis. Beginners én gevorderden!

Arrangement  -1— Prijs € 625,-, incl toeristenbelasting. Meerprijs 1 persoonskamer € 125,- 

7 Overnachtingen in gedeelde tweepersoonskamers met eigen badkamer. Inclusief ontbijt, lunch, koffie/thee + diner (met wijn ’s avonds aan tafel).

 Arrangement  -2— Prijs: € 325-

Voor ieder die in de buurt woont of op vakantie is. Beeldhouwcursus zonder overnachtingen, maar met kennismakingsmaaltijd op zaterdag, en afsluitende maaltijd op vrijdag. Inclusief lunch, koffie/thee.

Arrangement   -3— Prijs: € 355,-

Nieuw dit jaar is de mogelijkheid voor meereisarrangement. Als je mee wilt reizen met je  partner, maar niet wilt deelnemen aan de cursus is dit het juiste arrangement.  Volledig verzorgd, zonder beeldhouwen. 

Gereedschap aanschaffen hoeft niet, alles wat je nodig hebt staat (gratis) voor je klaar.
Steen, hout, klei en boetseerwas zijn verkrijgbaar tegen kostprijs.

Week 25: aankomst 25 juni, vertrek 2 juli. Aankomst op zaterdag: na 16.00 uur, vertrek op zaterdag, voor 11.00 uur.

Week 26: aankomst2 juli,  vertrek 9 juli. Aankomst op zaterdag: na 16.00 uur, vertrek op zaterdag, voor 11.00 uur.

Geïnteresseerd in dit creatieve avontuur in Hongarije? Boek nu!

Villa Luka heeft geen badlinnen beschikbaar, breng uw eigen badhanddoeken mee.
Buiten de maaltijden geconsumeerde dranken zijn voor eigen rekening.
Uw aanmelding is definitief na betaling van 50% van de arrangementsprijs.
Annulering per aangetekende brief is mogelijk tot 5 weken voor de aankomstdatum, daarna blijft u aansprakelijk voor 50% van de arrangementsprijs.

Minimum aantal deelnemers: 6.

Als er 5 weken voor de aankomstdatum  te weinig aanmeldingen zijn, gaat de beeldhouwweek niet door. U krijgt dan uw aanbetaling volledig teruggestort.

Reisgegevens :

Per auto vanaf Utrecht naar Magyarlukafa is ongeveer 1400 kilometer.  Wij hebben goede ervaring met een tussenstop halverwege, eventueel kunnen wij u van advies dienen mbt de reis per auto.

Vliegen kan vanaf Amsterdam (KLM) Rotterdam (Transavia) of Eindhoven (Wizz air); vanaf het vliegveld Liszt Ferenc kunt u kiezen voor direct transport naar Magyarlukafa  (per 6 personen ongeveer  € 40,- pp) of eerst naar Boedapest en daarvandaan met de trein.

Voor  meer informatie kunt u contact opnemen met .

Wout Koppers

Wout Koppers

Wout Koppers
Fõ utca 45
7981 Tóyszentgyörgy  Hongarije
0036 20 453 7004
de website

Michiel Linders, beeldhouwer
Antilope 81
1273 GC Huizen
035 – 526 78 22.
info@michiellinders.nl
de website

Aanmelden zomercursus is niet langer mogelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *