Merel over de cursus beeldhouwen in Magyarlukafa

 

[ezcol_1third]

Aan het werk

Aan het werk

[/ezcol_1third]

Merel schrijft over haar deelname aan de cursus in Magyarlukafa:
Ik had zeer uiteenlopende verwachtingen, in elk geval twijfelde ik aan de zin: iedereen gaat met een beeldje naar huis.
De sfeer was uitstekend. Toen ik me voorstelde had ik wel even een eenzaam gevoel. Iedereen kwam uit de plaats Huizen. Ik dacht heel even ohhhh dit gaat een Huizens onderonsje worden. Niets was minder waar. Het was een ontspannen week. Lachen, helpen, zingen, respect zijn zomaar een paar woorden die bij me opborrelen.
Locatie: schitterend! Resultaat: verbluffend.

[ezcol_2third]

Ook hier had ik aanvankelijk mijn twijfels. In de brief die ik ontving van Michiel en Wout stond “iedereen gaat met een beeld naar huis” Ik dacht nog…nou heren dan gaan jullie in dat opzicht een hele kluif aan mij hebben. Ik had nog nooit een speksteen in ruwe toestand gezien, geen beitel in mijn hand gehad, met andere woorden beeldhouwen had ik nog nooit gedaan. Ik had al vrij snel een idee, en heb dit geboetseerd van klei. Tijdens het creëren van mijn beeldje werd ik geduldig en vakbekwaam geholpen. Leerde hier en daar wat over anatomie, maar ondanks dat is mijn beeld een soort aardmoeder geworden. Een aard/oermoeder die er wat mij betreft mag zijn. Ben dankbaar voor de fijne lessen en apetrots op mijn creatie! Zal een volgende keer graag weer van de partij zijn

[/ezcol_2third] [ezcol_1third_end]

Resultaat

Resultaat

[/ezcol_1third_end][ezcol_2third_end]