Rondje cultuur in Huis van Eemnes

Donderdag 18 april 2024, in een volle zaal in Huis van Eemnes, voor een prachtig groot projectiescherm en tussen mijn beelden doorlopend kon ik mijn verhaal over 25 jaar beeldend werken vertellen.

Interactief met het publiek en zoals iemand uit het publiek mij later schreef:

… het was overweldigend! Wout’s verhaal met zijn degelijke opbouw, met passie gebracht en geïllustreerd met zelf gemaakte houten beelden, het heeft mij geraakt en geboeid. Heerlijk als je zo’n gave hebt je creativiteit om te kunnen zetten in kunstvoorwerpen….

Het is bijzonder om te ervaren hoe mijn passie en creativiteit anderen kunnen raken en inspireren.

Ik kijk met plezier terug naar deze avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *