Najaarscursus in Tótszentgyörgy, Hongarije.

Augustus 2018

Najaarscursus beeldhouwen,  2018

Dit najaar start ik een nieuwe cursus beeldhouwen in hout of steen. Deze cursus staat open voor beginners en gevorderden. De 7 cursusmomenten zijn in oktober november. Het is mogelijk een vervolgcursus te doen in februai maart. De  invulling van de cursus is maatwerk, afhankelijk van het niveau van de deelnemers.  Het aantal deelnemende personen is maximaal 6. Bij de prijs is inbegrepen koffie/thee en gereedschapsgebruik. Steen is tegen kostprijs verkrijgbaar. De mogelijkheid bestaat om na elke cursusochtend gezamenlijk een lunch te gebruiken, dit gaat tegen kostprijs.

Cursusbeschrijving:

Beginners maken kennis met materialen en technieken. Ontdekken hoe je met het gekozen materiaal kunt werken, leren hanteren van  gereedschappen, en ervaren hoe je steeds een stapje verder komt met vormgeven.

Gevorderden werken op basis van eerdere ervaring en leren technieken verfijnd toepassen.

In het cursusaanbod is ook een excursie opgenomen, deze is facultatief en vindt plaats op een nader af te spreken moment. Deelname excursie 4.500 huf.

Tijden: 7 donderdagen van 9.30-12.30 uur.= 21 werkuren:  18 en 25 okt, 1-8-15-22 en 29 nov.

 

Cursusgeld: minimum aantal deelnemers is 3, maximum is 6,   prijs pp 45.000 huf.

In mijn galerie is een doorlopende expositie van mijn beeldend werk te zien. U bent van harte welkom, maar wel eerst even laten weten dat u wilt komen.

https://www.wout-koppers.eu/

Tel: 0036 70 329 9

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *